• Kualitet dhe cilësi ndërkombëtare

  • Bukuri dhe precizitet në punë

  • Puna jonë, buzëqeshja juaj

Ne e sfidojmë dizajnin dhe kreativitetin

Binaku është kompani lidere në tregun shqipëtar në përpunimin dhe dizajnimin e mbajtësve dhe rrethojave për objektin tuaj.

Kompania Binaku është themeluar në vitin 1997 dhe që nga ajo kohë bën montimin dhe mirëmbajtjen enterierit të mbrendshëm dhe elementeve të jashtme. Kompania Binaku ka bashkëpunuar edhe me kompaniti të mëdha ndërkombëtare duke arritur një eksperiencë të madhe në këtë lëmi.

Projektet e fundit

Swiss Diamond Hotel

Hotel Prishtina

Prishtinë, Rruga Xhavit Ahmeti
Telefon: +377 44 111 403
Copyright ©2013 Binaku